Schoonmaakbedrijf

Wij zijn het schoonmaakbedrijf van Alkmaar en omstreken. Schoonmaken is ons vak en daarin streven wij perfectie na. Wij verzorgen voor verschillende klanten onder andere het schoonmaken van bedrijfsruimtes, kantoorpanden, schoolgebouwen en appartementencomplexen. Natuurlijk verzorgen wij ook specialistisch onderhoud denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Schoonmaken van kantoor

Een schone werkplek ziet er niet alleen fris uit, maar het zorgt ook voor een betere sfeer en meer productiviteit. Met onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche weten wij als geen ander hoe wij dit moeten realiseren. In overleg met u proberen we de werkzaamheden zoveel mogelijk te plannen buiten de kantooruren. Zo werkt u altijd in een schone omgeving, maar heeft u geen overlast van de aanwezigheid van onze mensen.

Vloeronderhoud

Regelmatig en goed onderhoud betekent een langere levensduur van uw vloer. Wij kunnen alle voorkomende vloeren onderhouden. Of het nu gaat om steen, beton, tapijt, hout, linoleum, marmoleum of een andere andere vloer. Wij kunnen voor u altijd een passende onderhoudsvorm aanbieden.

Schoonmaken wooncomplexen

Voor verschillende Verenigingen van Eigenaren verzorgen wij het onderhoud van wooncomplexen. U moet hierbij denken aan het schoonmaken van de algemene ruimtes, maar ook het wassen van de ramen en het netjes houden van bijvoorbeeld de galerij. Wij verzorgen ook extra diensten als het verwijderen van bijvoorbeeld graffiti, het afvoeren van vuilnis en het vervangen van kapotte lampen.

Glasbewassing

Wij bieden een passende glasbewassing die wordt uitgevoerd door ervaren glazenwassers en met professionele apparatuur. Wij nemen de glasbewassing op in een jaarprogramma, zodat u het gehele jaar door voorzien bent van schone ramen.

Overige wensen

Heeft u andere wensen die met schoonmaak, bedrijfsdiensten of onderhoud te maken hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen naar een passende oplossing!
rs-schoonmaak-bus