Bedrijfsdiensten

Diensten

Glasbewassing en gevelbeplatingen reinigen, schoonmaakonderhoud gebouwen, vloeronderhoud van alle voorkomende vloeren, reinigen van tuintegels en schuttingen doormiddel van hogedruk, bouwopleveringen, eenmalige schoonmaak grootkeukens bedrijven/ instellingen.

Kennis en kunde
De invulling van een onze activiteiten vereist uitgebreide kennis en kunde. Want nogal wat factoren hebben bijvoorbeeld invloed op adequaat schoonmaakonderhoud.
Zoals de stijl van een gebouw, de inrichting of andere typische bedrijfskenmerken als de cultuur van een organisatie of de producten die men levert. Maar ook milieu, arbeidswetgeving en bijvoorbeeld apparatuur hebben met schoonmaken te maken. Door jarenlange ervaring is onze organisatie in staat u optimaal van dienst te zijn.
Onze reikwijdte

RS beweegt zich ondermeer in de markt van kantoren, onderwijsinstellingen, industrie, instellingen in de gezondheidszorg en kan, naast het schoonmaakonderhoud, ook diverse andere facilitaire diensten leveren

Naast een overzichtelijke offerte verzorgen we daarna een uitstekende service die telkens weer op maat wordt afgestemd op UW organisatie.
Het motto van RS: “Kwaliteit is Aandacht”. Aandacht voor de dienst die we leveren, aandacht voor de gebouwgebruiker en aandacht voor onze medewerkers.
rs-schoonmaak-bus