Kärcher-reinigingsstation op Zwarte Cross

Editie 2014 van de Zwarte Cross in het laatste weekend van juli overtrof met zo’n 185.000 bezoekers alle aantallen van de vorige jaren. Voor de eerste keer tekende ook Kärcher present op de grootste motorcrossdriedaagse ter wereld op terrein De Schans in Lichtenvoorde.
Het reinigingsstation dat door Kärcher-medewerkers werd bemand, kende een enorm succes: regelmatig stonden de motorcrossers in een rij om hun motor door onze specialisten te laten reinigen. “Een service die ons gewoonlijk enkel te beurt valt op WK-wedstrijden,” gaf een deelnemer tevreden aan. “Helemaal iets anders dan voor de eigen tent de motor schoonspoelen met een tuinslang.”
Tijdens de driedaagse reinigde Kärcher ruim 400 motoren. Dat bracht niet alleen vele kilo’s modder met zich mee, maar ook circa 10.000 liter afvalwater. Zowel de modder als het afvalwater werden netjes opgevangen en elders gerecycled. Een mooi staaltje van professionele, efficiënte en milieuvriendelijke reiniging.
De Kärcher-specialisten waren 24 uur op 24 aanwezig op het festivalterrein. Overnachten deden ze in een speciaal opgetrokken Kärcher ‘dorp’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.